Sektion

2300 gratis tv-kanaler på nettet

Generelt 23.11.2006

Har du brug for at se noget nyt tv? Så er der rig mulighed for det på nettet. 2300 kanaler står til rådighed ganske gratis.

Du skal bare have en internetforbindelse på minimum 3,5 megabit. De 2300 kanaler skulle ifølge den svenske avis Aftonbladet kunne ses i god kvalitet. Serier som Desperate Housewiwes og 24 timer er flere sæsoner længere fremme i USA og vil nok kunne trække mange seere til.

- Det er klart, at det her bliver en konkurrent til de etablerede danske kanaler i den forstand, at ingen kan sidde på det samlede mediebillede mere. Nettets båndbredde er blevet så stor, at det kan lade sig gøre. Jeg tror da klart, at dem der er interesseret i det tekniske område vil se de nyeste tv-afsnit fra USA. De dage da vi alle så Matador kl. 20, er nok ved at være slut, siger direktør for Innovation Lab, Preben Mejer.

Hos TV2 mener man, at der først vil gå 5-10 år, før det er aktuelt, fordi der endnu ikke er mange, der kan finde ud af at sætte tv'et til inernettet.

Det er lovligt at se tv på internettet, og med den nye medielicens er der ingen ekstra licensomkostninger forbundet med at se tv via computeren.

Kilde: Ekstra Bladet

Sidst opdateret 23/11 2006
IT- og Telestyrelsen